ROBI MEDAILONKY NA ŽAMPIONECH

Ingredience pro 10 porcí
Medailonky Robi | 40 ks |
Olej | 200 g |
Cibule | 300 g |
Kečup | 200 g |
Žampiony | 400 g |
Slepičí vývar | 1,2 l |
Vegeta-fondor, mletý pepř, škrob |
Postup
Medailonky zakápneme 50 g oleje, ochutíme a necháme 2-5 hod. macerovat. Na oleji osmažíme do růžova jemně nakrájenou cibuli, přidáme kečup a na plátky krájené žampiony a podusíme. Zalijeme vývarem a povaříme. Přidáme macerované medailonky, ochutíme pepřem a drceným kmínem, zahustíme máčeným škrobem a dochutíme. Krátce necháme přejít varem. Podáváme s dušenou rýží, brambory a zelenými saláty.